Коверт
15.09.2019
Морска кавга (второ издание)
16.09.2019
Сите производи

Платнена торба

  • Димензии: 33 х 41см
  • Материјал: полиетилен (еко материјал)
  • Во цената е вклучен принт од А5 форат на една позиција
  • Можност за целосно брендирање на торбата (побарајте понуда)
Модел: Sublima
Шифра: 187
Категории: ,