Joker – Дуксер
26.03.2021
Canada – Дуксер
06.04.2021
Сите производи

870m – Дуксер

Материјал: 100% полар полиестер
Грамажа: 320 гр./м2
Оддржување: машинско перење на 40°

Тип: Машки
Модел: Fleece 870M
Шифра: 068
Категории: ,