Portland – Дуксер
06.04.2021
Liberty Five Buckle – Капа
05.07.2021
Сите производи

Panama – Дуксер

Материјал: 70% памук, 30% полиестер
Грамажа: 300 гр./м2
Оддржување: машинско перење на 40°

Тип: Машки
Модел: Panama+
Шифра: 071
Категории: ,