Glecher – Дуксер
25.03.2021
Joker – Дуксер
26.03.2021
Сите производи

Jumper – Дуксер

Материјал: 100% полиестер
Грамажа: 280 гр./м2
Оддржување: машинско перење на 40°

Тип: Унисекс
Модел: Jumper
Шифра: 066
Категории: ,