Машки памучни маици – Fruit of The Loom

Напомена: може да има минимално отстапување од димензиите +-0.5%.

MaskiMaiciFTL

Женски памучни маици – Fruit of The Loom

Напомена: може да има минимално отстапување од димензиите +-0.5%.

ZenskiMaiciFTL

Детски памучни маици – Fruit of The Loom

Напомена: може да има минимално отстапување од димензиите +-0.5%.

DetskiMaiciFTL

Машки памучни маици – Explode

Напомена: може да има минимално отстапување од димензиите +-0.5%.

Женски памучни маици – Explode

Напомена: може да има минимално отстапување од димензиите +-0.5%.

Детски памучни маици – Explode

Напомена: може да има минимално отстапување од димензиите +-0.5%.