Машки дри-фит маици – Explode

Напомена: може да има минимално отстапување од димензиите +-0.5%.

Женски дри-фит маици – Explode

Напомена: може да има минимално отстапување од димензиите +-0.5%.

Детски дри-фит маици – Explode

Напомена: може да има минимално отстапување од димензиите +-0.5%.

Дри-фит маици – Fruit Of The Loom

Напомена: може да има минимално отстапување од димензиите +-0.5%.