Гроуп Солутион е основата во 2018-та година, се со цел да понуди комплетни решенија за клиенти на македонскиот пазар. Визијата на компанијата е да се интегрираат активности во насока на поддршка на бизнисите за сите нивни потреби во текот на работењето. За таа цел, услугите се насочени во три различни области:

  • Дигитални услуги – создавање на системи за поддршка на работењето и веб-присуство на дигиталните канали
  • Рекламни услуги – целосна покриеност и изработка на рекламен материјал согласно потребите на компанијата
  • Печатење – понуда на сито печатење, дигитално печатење, сублимациско печатење, УВ и ДТФ печатење и печатење на големи формати.

МИСИЈА

Нашата мисија е да им понудиме на нашите потрошувачи квалитетни персонализирани производи, без оглед на количината, за краток временски период.

НАШЕ ВЕТУВАЊЕ

Целосна поддршка на нашите клиенти во сите нивни активности и потреби, преку посветеност, анализа и квалитетна решенија. Од идеа па се до финален производ.

Посветеност и квалитет во секој чекор. Гроуп Солутион се води според светски стандарди на работа и контрола на квалитет. Нашето ветување е дека ќе го вложиме максимумот за остварување на вашата замисла со највисокот ниво на професионалност и квалитет.

РЕФЕРЕНТНА ЛИСТА

Горди сме што имаме можност да соработуваме со дел од најголемите компании во Македонија.